Bilden är en genrebild.
Bilden är en genrebild.

Vid 17-tiden under torsdagen fick polisen i Göteborg larm om ett misstänkt farligt ämne i ett vandrarhem i centrala Göteborg. En person har dött.

Delar av vandrarhemmet utrymdes när polisen och nationella bombskyddet anlände, rapporterar GP.

I ett av rummen, eller anslutning till ett rum, på vandrarhemmet fann polisen ett ämne som misstänks vara natriumazid som kan vara livshotande vid inandning, förtäring eller hudkontakt.

–Vi har hanterat det som natriumazid, men vi är inte hundra på att det är det, säger Hans Lippens, presstalesperson vid polisen region Väst, till GP.

LÄS MER: Polisens varning inför allhelgonahelgen – tjuvar söker sig till kyrkogården

En person har påträffats död på vandrarhemmet, med det är oklart om det finns ett samband mellan det misstänkta ämnet och den avlidna personen.

– Det var ett misstänkt hjärtstopp från början. Det är på samma vandrarhem, men vi vet inte om det hör till samma händelse, det är för tidigt att knyta händelserna till varandra, säger Hans Lippens, presstalesperson vid polisen region Väst.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset