Mannen misstänks för mord på fyra personer och kunde gripas när pizzarester med hans DNA hittades på brottsplatsen.
Mannen misstänks för mord på fyra personer och kunde gripas när pizzarester med hans DNA hittades på brottsplatsen.

Den misstänkte mannen tros ha kommit undan med 40 000 dollar och familjens Porsche, men han greps en vecka senare då hans DNA hittades på pizzarester i hemmet i Washington D.C. där fyra personer hittades mördare den 13 maj.

Företagsledaren Savvas Savopoulos och hans familj hittades mördade i sitt hem i Washington D.C, USA, och nu har den misstänkte gärningsmannen gripits – efter att hans DNA hittades på en pizza han beställde till mordplatsen, skriver Washington Post.

På natten den 13 maj beställdes en pizza till huset där Savopoulos bodde med sin fru, unga son och ett hembiträde, som också var på plats. När polis och brandkår anlände till platsen fann de ett brinnande hus och alla fyra var döda.

Efter en veckas jakt har polisen nu gripit den misstänkte 34-åringen, skriver Aftonbladet, efter att hans DNA har bekräftats på pizzarester i hemmet där de fyra hittades döda.

Anonyma källor från rättsväsendet säger till Washington Post att de misstänker att familjen och hembiträdet har hållits gisslan under natten i hemmet som är beläget mycket nära vice presidenten Joe Bidens hus i Washington D.C. Lösensumman som utkrävdes var 40 000 dollar, cirka 330 000 kronor, och den samlades under natten ihop av familjens assistent som senare lämnade av den utanför huset.

Omständigheterna kring morden är ännu inte utredda.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset