Christina Milian är nöjd med livet – och nya skivan

Christina Milian

Trots att Christina Milian bara är 24 har hon hunnit med mycket. Via roller i rullar som ”Be cool” mot John Travolta och hittar som ”AM to PM” och ”Dip it low” har hon skaffat sig en  bra position i showbiz.  Nya plattan heter ”So amazin’”. Det verkar säga det mesta om Milians tillvaro för tillfället.
– Ja, när jag säger att det känns ”amazing” så summerar det allting, säger hon.
I den ”fantastiska” helhetsbilden ingår Milians kommande film, skräckisen ”Pulse”, där hon spelar mot Kristen Bell (”Veronica Mars”). Men för tillfället handlar det mesta om ”So amazin’”. Milian tror stenhårt på nya skivan, och det beror inte bara på att Cool and Dre, rattarna bakom rapstorheter som The Game och Ja Rule gjort den till hennes mest hiphoporienterade alster hittills, utan också på att texterna aldrig varit mer öppenhjärtiga.

UDDA FANS
– Jag gick verkligen in för att skriva om självupplevda saker. Tidigare har jag tyckt det varit jobbigt att dela med mig av mitt liv, men nu vet även jag av egen erfarenhet att förälskelser och uppbrott är något alla går igenom.
Fansen är många – och udda.
– De är också de roligaste. Jag har haft transvestiter som kommit fram till mig och sagt att de uppträder som mig. Väldigt underligt, kan jag tycka. Jag menar, vi talar om vuxna män här. Men på ett sätt är det väldigt smickrande också.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset