Molly Sandén avslöjar vad hon gör när ingen ser på.
Molly Sandén avslöjar vad hon gör när ingen ser på.

Förhandsfavoriten Molly Sandén, 23, ska snart upp på scenen i Melodifestivalen. Men först ska hon ta plats i heta stolen i Metros ”Fråga mig”. Redan nu kan du ställa din fråga!

Molly Sandén hade inte ens tänkt vara med i Melodifestivalen. Men en övertalningskampanj av schlagergeneralen Christer Björkman i kombination med att den rätta låten dök upp gjorde att stjärnan ändrade sig.

– Det kändes som en vinnarlåt, säger Molly Sandén om bidraget ”Youniverse” som hon skrivit tillsammans med pojkvännen Danny Saucedo.

►LÄS MER: Så reagerade pappan när Oscar Zia kom ut: ”Det är 2015 – inte 1515”

Hon går ut i sista deltävlingen som sista nummer – och blev tidigt en oddsfavorit.

– Det skulle vara fantastiskt kul att vinna även om det inte är i fokus. Hellre att låten blir stor än att komma etta. Jag vill att den ska få den uppmärksamheten jag tycker att den förtjänar.

Men innan prövningen i Melodifestivalen ska Molly Sandén grillas av fansen i Metros ”Fråga mig”.

– Jag är lite nervös, det kan ju komma vad som helst. Det blir väldigt ärliga och annorlunda frågor som man inte får annars i en intervju. Jag ska förbereda telefonen så att det inte finns några farliga saker.

Finns det någon fråga du absolut inte vill få?

– Det känns dumt att svara på det nu, då kommer jag säkert få den. Men blir det för många privata frågor angående mig och Danny så blir det lite tjatigt.

Någon fråga du ser fram emot?

– Jag brinner för många saker. Mycket med självkänsla, utseende och att jag försöker stå för sunda ideal. Sånt pratar jag gärna om. Och gärna lite flummiga frågor. Jag tänker mycket på universum och tidigare liv. Bara man tittar ut i stjärnhimlen tycker jag man får upp så mycket frågor.

Vilka är dina fans?

– Det är ganska spritt, absolut mest tjejer men ett ganska brett åldersspann. Och jag har några som är på nästan alla gig – mina älsklingar. Det som är så fint med Melodifestivalen är att det är så bred målgrupp.

Vad gör du när ingen ser på?

– Jag gillar att gå runt naken hemma, men det får jag inte för Danny. Jag har vuxit upp i hus och då var det inte samma insyn, så jag har inte förstått att människor faktiskt kan sitta med kikare och titta. Jag tycker det låter helt psykopatvarning men Danny påstår att det finns folk som gör så.

LÄS MER: Isa Tengblad om viktkomplexen: Jag har känt mycket press

Vill du veta mer om Molly Sandén? På måndag klockan 19.00 medverkar Molly Sandén i Metros succéprogram ”Fråga mig”. Redan nu kan du passa på att ställa dina frågor!

Live Blog Fråga Molly Sandén
 
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset