På väg till förlossningen körde bilen in i ett träd. Den blivande pappan och barnets mormor dog. Fyra timmar senare föddes barnet.

När läkarna bestämde att barnet skulle förlösas med kejsarsnitt ringde den blivande mamman, Crystal Matrau-Belt genast hem. Hennes partner var hemma och förberedde huset tillsammans med sin svärmor. Men efter samtalet tog de tillsammans bilen till sjukhuset Bronson Methodist Hospital i Kalamazoo, Michigan i USA.
 

►LÄS MER: Veronica blev mamma mot alla odds: ”Längtan var större än rädslan”


Matrau-Belt minns vad hennes partner sa under samtalet.

– Att han snart skulle vara på väg hit, och att han älskade mig och att han snart skulle vara på plats, säger hon till lokal-tv-stationen Fox 12 Oregon.

Men varken han eller hennes mamma kom någonsin fram till sjukhuset. På vägen tappade han kontroll över bilen som körde av vägen och in i et tträd. Båda två dog på plats, bara fyra timmar innan sonen Jeremiah föddes. När Crystal Matrau-Belt låg och återhämtade sig efter förlossningen fick hon beskedet av sin svärfar och svärmor.

– Jag minns bara deras ansikten och jag visste att något var fel, jag visste bara inte hur illa det var, säger hon till Fox 12 Oregon och berättar att hon nu slits mellan sorg och glädje.

– Det är en svår balans som jag försökt, det är vad som får mig att kämpa vidare, det är bara han, säger hon om sonen.

Några vänner har startat en insamling på nätet för familjens skull. På två dagar har över 120 000 kronor samlats in.
 

►LÄS MER: Martin hörde mamman säga: ”Jag hoppas att du dör”

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset