Manchester Uniteds manager Jose Mourinho hade en del synpunkter på spelet mot Feyenoord.
Manchester Uniteds manager Jose Mourinho hade en del synpunkter på spelet mot Feyenoord.

Efter två svidande förluster har Manchester Uniteds manager José Mourinho inte mycket till val inför bortamatchen mot Watford i Premier League på söndag.Bästa laget ställs på benen.

Det innebär bland annat att Zlatan Ibrahimovic finns med i startelvan.

– Manchester United går tillbaka till det "normala laget" mot Watford, säger José Mourinho.

Mourinho mönstrade förstås bästa tänkbara elva mot ärkerivalen Manchester City förra helgen. Trots förlusten hemma på Old Trafford valde han ett B-betonat lag i Europa League-premiären borta mot Feyenoord i torsdags.

Det straffade sig. Det nederländska laget vann med 1–0 och Manchester Uniteds svenska stjärna Zlatan Ibrahimovic kom in med halvtimmen kvar medan flera andra profiler ställdes helt utanför.

– Det var två matcher där vi inte spelade bra i alla 90 minuter, men där vi hade förtjänat bättre resultat, säger Mourinho.

– Det är ju uppenbart att vi lät en del spelare stanna hemma och vila, så nu blir det ett normalt lag utan så många förändringar.

Offensiva krafter som Marcus Rashford, Anthony Martial och Paul Pogba har ju stjärnstatus, men mot Feyenoord åstadkom de inte så mycket. Zlatan Ibrahimovic har redan satt sin prägel på Manchester Uniteds anfallsspel och lär finnas med från start mot Watford.

– Det kommer inte att bli lätt att vinna igen, men det är en helt ny match oberoende av de två tidigare, säger Mourinho.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset