Moyo försvann när bilen stals på parkeringen. Nu har Moyo äntligen kommit hem – tack vare alla de som delade och spred efterlysningar på Facebook. ”Det har varit ett fruktansvärt dygn”, säger matte Norahs mamma Margareta när Metro når henne.

Norah själv har inte sovit på hela tiden Moyo varit borta och var helt slut när hon till slut kunde komma hem med Moyo och den röda Saaben i går. 

Mamman berättar att en kvinna såg en bil hon inte kände igen på en parkering i Göteborgstrakten och först trott att de kanske fått nya grannar. Sedan såg hon att det satt en hund i bilen. 

– Sen när hon kom hem så såg hon det här på Facebook och kontaktade oss. 

Norah, mamman och systern åkte genast dit och hittade bilen med Moyo i. Bilen stals ett dygn tidigare. Om Moyo suttit i bilen hela tiden vet familjen inte.

– Han mår bra, men var väldigt kissnödig och bilen var i sånt skick så vi kunde köra den, visserligen med en skruvmejsel i låset, säger mamman. 

Nu vill familjen tacka alla som delat efertlysningar på Facebook. Utan spridningen hade personen som hittade Moyo aldrig känt igen honom eller bilen. 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset