För den som går i giftastankar och önskar att den där dagen blir något alldeles, alldeles tokigt finns nu en gyllene möjlighet. Gröna Lund söker nämligen ett par som vill gifta sig i en av deras berg- och dalbanor.

Kärlekens dag till ära eftersöker Gröna Lund nu ett par som kan tänka sig att gifta sig i den nästan kultförklarade berg- och dalbanan ”Jetline”. Enligt nöjesparken kommer vigselakten att äga rum 30 meter upp i luften. 12 nära och kära kan följa med på bröllopståget, som kommer att stanna precis innan första backen, för att själva vigseln ska vara möjlig.

LÄS MER: Markoolio budade hem Gröna Lund

– Det här kanske är lite galet, men vi har nog alla gjort galna saker i kärlekens namn. Nu behöver vi bara hitta ett par och en vigselförrättare som inte är höjdrädda, säger Annika Troselius, informationschef på Gröna Lund, i ett pressmeddelande.

Kravet för en chans på bröllopet, där entré och åkband för 14 personer, vigselförrättare, fotograf och bröllopslunch på restaurangen Terassen ingår, är att den som är sugen måste skicka in en film till ”Grönan” med en motivering om varför man vill göra det.

LÄS MER: Tre snabba tips på mat som räddar alla hjärtans dag

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset