I likhet med fansen i New York hade Metros NFL-kolumnist Niclas Crammer inte mycket till övers för New York Giants tidigare coach, Ben McAdoo.
I likhet med fansen i New York hade Metros NFL-kolumnist Niclas Crammer inte mycket till övers för New York Giants tidigare coach, Ben McAdoo.

Året 2018 är bara dagar gammalt men coachingkarusellen i NFL har redan börjat snurra. Att slutspelet inte ens hunnit börja hindrar nämligen inte ett halvdussin klubbar från att redan jaga hårt efter ersättningscoacher inför kommande säsong.

New York Giants var först att sparka sin coach, Ben McAdoo, efter ett antal nyckfulla och dumma coachingbeslut som fick honom hatad i hela New York.

Men det är också klubbens sämsta säsong sedan 70-talet.

Giants intervjuar den egne defensiva koordinatorn och interimcoachen Steve Spagnuolo och jobbet kan mycket väl bli hans kommande säsong.

Men Giants nye GM, Dave Gettleman, tycks snegla lite extra på Josh McDaniels som har lett Tom Brady’s anfallsenhet i New England. McDaniels står även högt på Indianapolis och Chicagos önskelistor.

Chicago, Detroit, Indianapolis och Oakland har också sagt adjö till sina coacher John Fox, Jim Caldwell, Chuck Pagano och Jack Del Rio. Arizonas coach Bruce Arians går i pension.

LÄS MER: Sagolik free agent kan få rekordkontrakt

Andra namn som är ute och gör anställningsintervjuer är Pat Shurmur och Matt Nagy. Ett par wild cards är också med i bilden; Jim Harbaugh, är en, om han väljer att lämna sitt collegejobb vid Michigan State.

Han skulle kunna vänta sig en lön runt 10 miljoner dollar per säsong från ett hungrigt NFL-lag (han ledde 49ers till en Superbowl för några år sedan).

Envisa rykten rapporterar också att sportkommentatorn John Gruden, som tidigare vunnit en Superbowl med Tampa Bay Bucs, kanske lockas tillbaka som huvudcoach för Oakland Raiders. Också detta med ett lönekuvert norr om 10 miljoner dollar om det skulle bli av. Förmodligen blir han då också den högst betalde NFL-coachen någonsin. Raiders, som flyttar till Las Vegas inför 2020 säsongen, har djupa fickor.

LÄS MER: Det är klart det är en konspiration mot Colin Kaepernick

De blir nya coacher – enligt oddsen

Listan på kandidater för dessa sex åtråvärda jobb är förstås lång, men här är de ledande kandidaterna och Las Vegas officiella odds för om och var dom antas coacha 2018.

New York Giants head coach i 2018

Josh McDaniels 2.00

Jim Schwartz 3.00

Mike Shula 8.00

Matt Patricia 8.00

Steve Wilks 9.00

Indianapolis Colts head coach i 2018

Josh McDaniels 8.00

David Shaw 9.00

Todd Haley 9.00

Frank Reich 9.50

Pat Shurmur 12.00

Detroit Lions head coach i 2018

Matt Patricia 4.30

Steve Wilks 8.25

Mike Vrabel 9.35

Chicago Bears head coach i 2018

Josh McDaniels 6.00

Pat Shurmur 6.00

Frank Reich 8.00

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om NFL