Nicki Minaj uttrycker stöd för Barack Obama
Nicki Minaj uttrycker stöd för Barack Obama

Hennes rap om att rösta på Mitt Romney överraskade många. Men nu erkänner hiphopstjärnan att hon egentligen är demokrat, och stödjer Barack Obama.

Barack Obama var den som avslöjade bluffen själv. I en radiointervju fick han frågan om Nicki Minajs rap på låten ”Mercy”, från Lil Waynes mixtejp ”Dedication 4”. Där sjunger hon: ”Jag är republikan som röstar på Mitt Romney”.
– Ja, jag är inte säker på att det stämmer. Jag tror hon har en sång med, med lite rap som säger det. Men hon gillar att spela olika karaktärer. Så jag tror inte det riktigt stämmer, svarade Barack Obama på radiostationen Power 95,3 i Florida, USA under måndagen.

Nicki Minaj måste ha hört talas om intervjun, för senare samma dag bekräftade hon att den amerikanska presidenten hade tolkat låten rätt.

”Ha! Tack för att du förstår min kreativa humor och sarkasm Herr president, det gör alltid de smarta… skickar kärlek och stöd”, skrev stjärnan på Twitter.

”Nu kan jag berätta för mina barnbarn att USAs första svarta president tog sig tid att kommentera Nicki Minaj-frågan”, fortsatte hon.

Barack Obama erkände dessutom att både han och hans fru har en del hiphop på sina musikspelare för att hänga med, trots att både är runt 50 år gamla, skriver Billboard.com.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset