Efter Fnatics överraskande fall var det nervöst inför Ninjas in Pyjamas premiärmatch i majorn. Den oron viftades snabbt bort när svenskarna visade vad de går för.

Det brasilianska laget Furia har omnämnts som ett lovande lag och inför matchen såg det ut som att matchen mot Ninjas in Pyjamas skulle bli jämn. Den stora frågan var om svenskarna, som varit i radioskugga under 2019, hade hittat formen lagom till Katowice-majorn.

Utan att lägga för stor vikt vid den här matchen så ser svaret ut att vara ja.

Ninjorna spelade strukturerat och standard på Mirage men lyckades få bollen i rullning redan under första halvan som terrorister. 12–3 blev resultatet och sen var det bara en fråga om när snarare än om vinsten skulle komma.

Furia tog de inledande rundorna men sen tog det stopp och Ninjas in Pyjamas plockade hem en första viktig vinst  med 16–6.


Annons:

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset