Mossbylund är ett av tipsen från Lilla vardag.
Mossbylund är ett av tipsen från Lilla vardag.

Vill du koppla av och varva ned på ett spa i helgen? Här listar Clara Sundelius och Zandra Andersson fyra alternativ från billigt till dyrt och från havsutsikt till rapsutsikt.

Ystad Saltsjöbad 
Saltsjöbadsvägen 15, Ystad
Det mest självklara valet för dig som är ute efter en helhetsupplevelse. Här kan du välja mellan olika behandlingar, övernatta och gå ner i varv med havet som utsikt.

LÄS MER: Här är Skånes bästa restauranger

Mossbylund
Mossbystrand, tre kilometer öster om Abbekås mellan Ystad och Trelleborg.
Här kan du få turen att slippa trängas med andra och har därför möjlighet att gå ner i varv till fullo. Här erbjuds genuina upplevelser och Söndagsklippet är ett perfekt alternativ för dig som vill avsluta söndagen och påbörja den nya veckan på absolut bästa sätt.

KarlabyKro
Tommarp
Hit åker du med fördel när rapsen blommar, med rapsfälten som närmsta granne får du en spa-upplevelse som är utöver det vanliga. Menyn och den mat som erbjuds är ett stort plus i kanten.

Gildaskolan
Gustav Adolfs Torg i centrala Malmö.
Vill du ha ett lyxigt avbrott i vardagen är detta ett passande alternativ. Unna dig en behandling här till ett förmånligt pris.

LÄS MER: Fem snabbmatsställen i Malmö om du tröttnat på falafel

Malmötips från Lilla Vardag, ett socialt nätverk bestående av instagramkontot @lillavardag och podcasten under samma namn som drivs av Clara Sundelius och Zandra Andersson.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Malmö