När Mary Smith var 11 år dog hennes far och hon ingen annanstans att vända sig än till sin 27-åriga kusin Muriel Clayton. Nu, över sextio år senare, har Muriel äntligen fått adoptera Mary som sin riktiga dotter.

1950 var Mary Smith elva år. Hennes mor hade varit inlagd på ett mentalsjukhus i flera år när hennes far plötsligt gick bort. Eftersom hon inte hade någonstans att vända sig ställde hennes 27-åriga kusin Muriel Clayton upp. Muriel tog in henne i sitt hem, och uppfostrade henne tillsammans med sina fyra biologiska döttrar.

Men så länge Marys mor fortfarande levde och togs hand om på mentalsjukhuset kunde Muriel inte adoptera flickan som blivit som en dotter för henne. Först dagen innan Mors dag, år efter att Marys biologiska mor gått bort, vågade Muriel ställa frågan och Mary svarade ja.

– Jag är en gammal kvinna som håller på med pussel. Men jag behövde en till pusselbit för att göra mitt liv komplett, och det är det här, sa Muriel till Indianapolis star.

Adoptionen firades med en ceremoni i Dallas under tisdagen. Mor och dotter kramade om varandra och fick varsin blomma av staden för att fira händelsen.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset