Att renovera har aldrig varit tryggare. Sejf är en win-win-tjänst både för dig som ska renovera och för dig som är hantverkare. Du som renoverar slipper oro för fuskbyggare och fakturor som skenar iväg – och du som hantverkare får betalt direkt.

Att förverkliga sin dröm hemma genom renovering kan bli en mardröm. I alla fall om du råkar ut för oseriösa hantverkare och i slutändan står med en faktura som är långt över budget. Men det går att undvika – och lösningen heter Sejf! En svensk app som gör att både du ska renovera och du som är hantverkare har full kontroll genom hela projektet.

3 fördelar med Sejf för dig som är privatperson:

1 • Du får tydliga offerter

Hantverkaren lämnar en offert i appen där han eller hon skriver in kostnader och tidsplan för hela projektet och för varje delmoment. När ni kommit överens signerar ni offerten digitalt och totalbeloppet överförs till Sejfs klientmedelskonto.

2 • Du har full kontroll under hela processen

När du fört över totalsumman för renoveringen får hantverkaren ett meddelande om detta och kan starta byggprojektet. Genom appen kan du följa processen.

3 • Du betalar när du är nöjd

När ett delmoment är färdigt klarmarkerar hantverkaren det i appen. När du godkänt arbetet godkänner ni båda det genom BankID. Då betalar Sejf den godkända delsumman till hantverkaren och kan sedan påbörja nästa delmoment. Smidigt och säkert!

3 fördelar med Sejf för dig som är företagare:

1 • Du får betalt under arbetets gång

Eftersom fakturor utbetalas efter varje delmoment slipper du risken med bestridda fakturor och behöver inte ligga ute med pengar.

2 • Din bokföring blir enklare

Sejf sköter alla transaktioner och kan spara dem i valfritt format för att sedan skicka till er revisor. Det gör att du får överblick och kontroll över dina utgifter och sparar tid och pengar.

3 • Du kan få ditt företag att växa snabbare

Eftersom du får betalt löpande under projektets gång behöver du inte ligga ute med pengar som du i stället kan använda för att få ditt företag att växa.

Läs mer om Sejf och anslut dig redan i dag på Sejf.se.

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset