Många lever i olyckliga förhållanden, men ibland kan det vara svårt att göra slut. Det har tjänsten End it for me tänkt på, och för drygt 40 svenska kronor gör de slut med din partner åt dig.

Varje år separerar föräldrar till 50 000 barn i Sverige, enligt Statistiska centralbyrån. Och antalet förhållanden som spricker varje år är förmodligen mycket större.

Men för många är det svårt att göra slut. Kanske vill man inte såra sin partner, eller så är det helt enkelt bara för jobbigt. Nu lovar webbtjänsten End it for me att göra det enkelt att avsluta ett förhållande.

► LÄS MER: Nya appar hjälper dig att skapa ett fejk-förhållande

”Så du har insett att du gjort ett kasst val och är redo att gå vidare på ett sätt som definitivt är destruktivt? Då har du kommit till rätt ställe! Vi är här för att göra det smutsiga jobbet åt dig!”, skriver webbtjänsten och frågar dig också om du är psykopat.

För 5 amerikanska dollar, vilket motsvarar drygt 40 svenska kronor, skickar dem ett mail eller SMS till din partner och meddelar att förhållandet är över. Du kan själv välja om du vill se den dumpade personens svar eller leva i ovisshet.

► LÄS MER: Experten bekräftar: Så sabbar Ikea ditt förhållande

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset