Emil "HeatoN" Christensen bjuder ut ovärdeliga tips till högstbjudande i "Musikhjälpen".
Emil "HeatoN" Christensen bjuder ut ovärdeliga tips till högstbjudande i "Musikhjälpen".

Årets "Musikhjälpen" är i gång och nu kan du buda hem ovärdeliga tips från Counter strike-legendaren Emil "HeatoN" Christensen.

Den årliga välgörenhetskampanjen ”Musikhjälpen” öppnade slussarna under söndagen och som vanligt bjuder den på flera vitt skilda auktioner. Auktioner där buden oavkortat går till välgörande ändamål med olika teman. I år går pengarna till att förebygga och motverka sexhandel med barn.

LÄS MER: Sjukhus öppnar mottagning för datorspelsberoende

En av esportprofilerna som har hakat på insamlingen är Counter strike-legendaren Emil ”HeatoN” Christensen som auktionerar ut en privatlektion i spelet som tagit honom dit han är i dag.

Under en två timmar lång session får personen med högsta budet och en kompis alltså råd från en av de mest framgångsrika Counter strike-spelarna någonsin.

LÄS MER: HeatoN hyllar esportgalan – på fredag släpps biljetterna

Som om inte det vore nog så slänger esport-profilen dessutom in en speldator med komponenter speciellt utvalda av honom själv.

Auktionen som i skrivande stund är uppe i 30 300 kronor går, precis som alla de andra officiella auktionerna under ”Musikhjälpen”, att hitta på Tradera.

LÄS MER: S1mple avslöjar hemligheten bakom grymma formen på Dreamhack

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset