Nya legenden Octane blir spelbar i samband med första säsongen.
Nya legenden Octane blir spelbar i samband med första säsongen.

Nu drar den allra första säsongen av raket-succén Apex Legends i gång. I och med det släpps också ett Battle pass med säsongsunik loot.

Under tisdagen släpps första säsongens Battle pass till Apex Legends. För svenskar är det klockan 18.00 som är tiden att ställa klockan på för att vara med ända från start.

Stridsbeviset är ingenting du måste ha för att spela, men det kommer med en hel del godsaker för de som inte kan få nog av loot. Varje ny nivå från 1 till 100 låser upp nya saker unika för den här säsongen som fått namnet Wild Frontier.

Apex Legends är gratis att spela, men stridsbeviset kostar ungefär 90 svenska kronor. Om du så här precis innan löning känner att du ändå har onödigt mycket pengar över går det dessutom att köpa Battle pass bundle som automatiskt låser upp de 25 första nivåerna. Det kostar dig cirka 280 kronor.

LÄS MER: Få koll på esportveckan som gått med ett nytt avsnitt av Update

Om du däremot inte har spelat tillräckligt mycket för att kunna bestämma dig för om det är värt att lägga pengar behöver du inte vara orolig. När du köper ditt stridsbevis senare under säsongen kommer du retroaktivt att få de belöningar som du levlat ihop.

Ryktena om att en ny spelbar legend skulle komma till spelet visar sig också vara sanna. I samband med första säsongen kommer du att även att kunna glida runt som karaktären Octane.

LÄS MER: Här är Apex Legends-låten som tar ”bamboozled” till nästa nivå


Annons:

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Apex Legends