Christian Grey ska få berätta historien från sitt eget perspektiv i en ny bok.
Christian Grey ska få berätta historien från sitt eget perspektiv i en ny bok.

"50 Shades of Grey"-febern fortsätter. Nu släpper författaren E.L. James en ny version av trilogin – utifrån Christians Greys perspektiv.

I E.L. James storsäljande bok "50 nyanser av honom” får vi följa studenten Anastasia Steeles sadistiska förhållande med den gåtfulle BDSM-galningen och framgångsrike affärsmannen Christian Grey.

Böckerna som har sålt över 125 miljoner exemplar har hittills berättats ur Anastasias perspektiv. Men i den nya uppföljaren får Christian Grey berätta sin historia.

– Den här boken är dedikerad till alla läsare som har bett…och bett..och bett efter detta, sa E.L. James i ett uttalande i måndags, skriver Cosmopolitan.

►LÄS MER: Därför slipper männen vara nakna i "50 shades of Grey"

Boken som kort och gott fått namnet ”Grey”, kommer att lanseras på Christian Greys födelsedag 18 juni. I den kommer vi att få veta allt om den mystiske mannen.

– Christian är en komplex karaktär och läsare har alltid varit fascinerade av hans önskningar och motiv och hans oroliga förflutna. Och som alla vet så finns det alltid två sidor av varje historia, säger författaren.

►LÄS MER: Det hettar till rejält i nya "50 shades of Grey"-filmen

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset