Hon tröttnade på mäns dåliga ursäkter och drog en kondom över hela benet, för att visa att ingen kille är "för stor". Bilden har fått hyllningar och enorm spridning och nu har den svenska sångaren Zara Larssons segertåg fortsatt till USA.

Instagrambilden som nu har nära 60 000 gillanden och har plockats upp av listgiganten   Buzzfeed där en mängd kvinnor har höjt rösten i kommentarsfältet för Zara Larssons budskap.

​​​ Även tidningar som Billboard och Huffington post har skrivit om den hyllade Instagrambilden.

sajten Daily dot skriver man:

"Killar, ställ in er mandom vid dörren och ta och sätt er. Det är dags för en lektion i de elastiska egenskaperna hos latex. Er instruktör för dagen? Den 17-åriga svenska sångerskan Zara Larsson."

"Samtidigt som Larssons bild sannerligen är rolig – man kan tryggt anta att ingen man tror att hans penis är större än ett ben – så har hon en viktig poäng", skriver Huffington post .

"Beslutet huruvida man ska använda kondom är en diskussion som måste ske mellan en man och hans sexuella partner. Och det samtalet ska inte kräva vare sig att man bönar och ber, försöker manipulera eller kommer med ursäkter."

Daily dot avslutar med:

"Hon är ödmjuk, rolig, och hon kan få på en kondom över benet. Zara Larsson, never change!"

To all the guys saying "my dick is too big for condoms" TAKE A SEAT

Kuva, jonka Zara Larsson (@zaralarsson) julkaisi

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset