Ny kannibalattack – busschaufför tuggade på kvinnas ansikte Bilder från attacken spreds på nätet via exempelvis kinesiska mikrobloggen Weibo.
Ny kannibalattack – busschaufför tuggade på kvinnas ansikte Bilder från attacken spreds på nätet via exempelvis kinesiska mikrobloggen Weibo.

Busschauffören kastade sig över en kvinna och började tugga på hennes ansikte. Den nya kannibalattacken skakar kinesiska Wenzhou.

Ny kannibalattack – busschaufför tuggade på kvinnas ansikte

Tidigare i år skedde en liknande kannibalattack i Miami i Florida. En man som var drogpåverkad av så kallat ”badsalt” började tugga på en hemlös mans ansikte.

Nu har även Kina drabbats av en kannibalattack. Enligt lokal media har en man gripits sedan han tuggat på en kvinnas ansikte. 

Det var efter lunchtid som mannen sprang ut i gatan och stannade en bil. Han klättrade upp på motorhuven och började banka på rutan. Kvinnan i förarsätet skrek och bestämde sig för att fly ur bilen. 

Men mannen, till vardags en busschaufför, kastade sig då över kvinnan och började tugga på hennes ansikte, skriver Shanghai Daily.

Enligt vittnen på plats hade kvinnan fullt av blod i ansiktet när polis så småningom kunde stoppa mannen. Troligtvis kommer hon behöva omfattande plastikkirurgi.

Vad som fick mannen att gå till attack är oklart, men enligt polisen hade han druckit stora mängder alkohol till lunch samma dag.

Tidigare i år uppmärksammades en kannibalattack l i Miami, när en man började tugga på en hemlös mans ansikte. I det fallet misstänktes narkotika, så kallat ”badsalt” ligga bakom attacken.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset