I maj i år inträffade en brutal uppgörelse mellan två stora mc-gäng i Texas, USA. Nu har övervakningsfilmerna från händelsen släppts – och det är som hämtat ur en film. Varning för starka bilder.

Det var i maj i år som två motorcykelgäng hamnade i en våldsam skjutning på en restaurang – mitt på ljusa dagen. Polisen hade kännedom om att någon form av uppgörelse skulle äga rum och höll sig i närheten, men de hade inte kunnat förutse vad som faktiskt hände.

Inne i restaurangen satt gänget Waco Cossacks från Texas, när medlemmar ur rivalgänget Bandidos körde fram till restaurangen. Övervakningsfilmerna från händelsen har precis släppts och det som utspelar sig är som hämtat ur en film.


►LÄS MER: Polisen ber mc-gäng sluta fred

Total panik utbrister bland restaurangens anställda och övriga gäster, och till slut även bland gängmedlemmarna i restaurangen. Flera av dem drar vapen och börjar skjuta. Vissa börjar slåss med bara nävarna och andra släpar sina livlösa vänner över golvet.

Uppgörelsen slutar med nio döda och 177 gripna. Polisen beslagtog även 480 vapen. Däremot har ingen ännu åtalats för mord eftersom det inte har kunnat fastställas vem som skjutit vem, rapporterar CNN, som även visar övervakningsfilmerna.

►LÄS MER: Höjd säkerhet efter dödligt mc-bråk

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott