Den Australiensiska nyhetsuppläsaren Natarsha Belling sägs på en bild bära en minst sagt fallisk blus. Bilden har i skrivande stund fått över 113 000 likes på Facebook.

Network 10

I vad som är den största internetsnackisen sedan klänningen ingen kunde bestämma färgen på diskuteras det nu friskt huruvida den australiensiska nyhetsuppläsaren Natarsha Bellings smaragdgröna klänning ser ut som en penis eller inte.

Bilden spreds via Reddit till den grabbinriktade Facebooksidan UNILAD och har för tillfället över 113 000 gillningar. Klänningen är dock inte unik, och har till och med burits av flera nyhetsankare tidigare. 

Varför just Natarsha Belling blev viral när hon bar klänningen är ännu inte helt klart, men kanske har det att göra med att internet fortfarande suktar efter en uppföljning på vad som kom att kallas #dressgate.

Vad Natarsha Belling själv tycker om sitt nyvunna kändisskap är heller inte säkert. Hennes Twitterkonto har varit tyst i ett par dagar, och hon har heller inte kommenterat händelsen i andra medier.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset