Nu har polisen i Oman kommenterat Aviciis bortgång. Återigen säger de att inget brott misstänks ligga bakom hans död.

Polisen i Oman har hittills varit restriktiv i sina uttalanden om den svenska världsstjärnan Tim ”Avicii” Bergling, som hittades död i landet i fredags.

I ett nytt uttalande från polisen, via Oman’s official news agency, fortsätter de att vara återhållsamma i sina kommentarer. Efter deras undersökning har de kunnat fastställa att inget brott misstänks ligga bakom Aviciis död. Undersökningen ska enligt polisen bestått av två obduktioner. Vad han dog har de dock ännu inte offentliggjort.

LÄS MER: Här hyllar Oscarskyrkan Avicii – spelar superhiten i ny tappning

Det var i fredags som beskedet kom om att EDM-stjärnan Avicii hade hittats död. Hans svenska presskontakt skrev då i ett uttalande:

”Det är med stor sorg vi måste meddela att Tim Bergling, känd under artistnamnet Avicii, är död. Han befann sig i Muscat, Oman och påträffades död under fredag eftermiddag lokal tid”, skrev Ebba Lindqvist i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Aviciis föräldrar i öppet brev: ”Tack för allt stöd”

 

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Avicii