Obama slutade röka av rädsla för hustrun Framför en mikrofon som han inte visste var på avslöjade Obama sin stora rädsla.
Obama slutade röka av rädsla för hustrun Framför en mikrofon som han inte visste var på avslöjade Obama sin stora rädsla.

Det var frun Michelle som fick USA:s president Barack Obama att fimpa. Det berättade han under FN:s generalförsamlings möte i New York – när han trodde att mikrofonen var av.

Till och med världens mäktigaste man har sina rädslor. Barack Obama är rädd för sin fru Michelle, och fruktan fick honom att sluta röka. 

Det berättade han för människorättsaktivisten Maina Kiai när FN:s generalförsamling träffades i New York. 
– Jag hoppas att du slutar att röka. Jag har inte rökt en cigarett på säkert sex år. Det är för att jag är rädd för min fru, sa Obama med ett skratt, rapporterar New York Post.

Men hustrurädslan var en hemlighet som inte var menad för allmänhetens öron. Presidenten visste inte att mikrofonen, som tillhörde CNN, var påslagen.

Obama uppges ha rökt sedan han var tonåring. När Obama gjorde entré i Vita huset 2008 medgav han att han fortfarande rökte då och då. 2010 ska han dock ha slutat.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset