En kund fixar med touch-ID på sin Iphone 7.
En kund fixar med touch-ID på sin Iphone 7.

Dubbla kameror, ingen hemknapp och bättre prestanda. Ryktena om nya Iphone är många. Men odds avslöjar nu hur den nya mobilen kommer att bli.

Det har länge spekulerats i hur Apples nya Iphone 8 kommer att bli. På tisdag lanserar teknikjätten av allt att döma sitt nya flaggskepp och många vänder sig nu till oddsättarna för att få en hint om nyheterna i telefonen.

Mycket pekar på att den nya mobilen kommer att bli snabbare och ha en större skärm än föregångaren Iphone 7 och 7 Plus, det säger Malena Bjälkdahl, Sverigechef på LeoVegas i ett pressmeddelande.

– Nästan alla spel hos LeoVegas läggs just nu på att nya Iphone 8 kommer att vara utrustad med en förbättrad A11-processor och en heltäckande skärm. Oddsen för de spelen uppgår till låga 1.10 respektive 1.30 gånger insatsen.

LÄS MER: Här är de senaste ryktena om Iphone 8

Förutom att telefonen blir snabbare förväntas den nya modellen vara mer vattentålig. Redan den förra modellen hade en IP67-certifiering, vilket innebär att telefonen ska klara att vara en meter under vattnet i upp till en halvtimme. Men oddset för att den nya telefonen får IP68-klassificering är nu 1.30.

Iphone 8 kommer även att ha en Super AMOLED-skärm, oddsen för det uppgår till 1.50. Men ryktena om att skärmen kommer vara böjd är det däremot mer tveksamt kring, där är oddsen 31.00 gånger insatsen.

LÄS MER: Telefonen som har allt som iPhone har – för halva priset

Iphone har också gott från åtta gigabytes lagring när den första modellen lanserades 2007 till att numera erbjuda 256GB i Iphhone 7 Plus – och det verkar inte som att den får mindre minne. Oddsen för att den nya telefonen får 512GB är 3.00 medan oddsen för att den får 32GB i minne är 7.50, alltså mindre troligt. Telefonen förväntas även få trådlös laddning, ha flera olika färger och istället för touch id-sensor en form av ansiktsigenkänning.

På tisdag den 12 september förväntas Apple presenterar den nya telefonen.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset