Estniske proffset Kevin "HS" Tarn om att han kan ha vilken roll som helst i laget och om tacksamheten till sin forna lagkamrat.

MISSA INTE: Här kan du se alla avsnitt av Esport-tv!

Estländaren Kevin ”HS” Tarn har gjort en snabb karriär i den professionella Counter strike-scenen. Från att ha spelat i svenska Publiclir till att gå till Rouge för att slå igenom i Penta. Nu är den 20-årige talangen som många säkert vet lagkamrat med den tidigare Ninjas in Pyjamas-stjärnan Adam ”friberg” Friberg i Optic.

LÄS MER: Friberg: Jag vill lyfta fler troféer innan jag slutar

I en intervju med den estniska sajten csgo.ee berättar han om starten på karriären och valen som han önskar att han skulle ha gjort annorlunda.

– Jag skulle ha stannat i Publiclir längre. I början av karriären hade jag dålig attityd. Som tur är hade jag cheti [Hendrik Vallimägi] i laget och han tog upp det med mig och jag förstod att jag var tvungen att ändra mitt beteende både mot spelet och mot mina lagkamrater, säger Tarn i intervjun.

LÄS MER: De 3 övertrampen som fällde Immortals-stjärnan

Han avslöjar även om hur laget bygger upp delar av sina taktiker och om sin egen ombytliga roll i laget.

– I Optic är våra roller beroende på vilka kartor vi spelar. Jag är vanligtvis den som försöker hitta svagheter i motståndarnas försvar för att öppna upp en runda. Jag får också många chanser att duellera mina motståndare. Jag hamnar ofta i en roll som ingen annan känner sig bekväm med. Jag har inget jag är bäst på, jag kan spela på alla sätt, säger den unge estländaren.

LÄS MER: Sveriges gymnasier gör upp om Counter strike-tronen

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset