Jamie Ellison råkade köra på sin egen son av misstag.
Jamie Ellison råkade köra på sin egen son av misstag.

Jamie startade en kampanj för att hitta gärningsmannen som kört på hans ettåriga son. ”Tänk dig hur jag känner mig nu när jag fått reda på att jag av misstag kört på min egen son”, skriver han i ett inlägg på Facebook.

Efter att engelsmannen Jamie Ellison från Cheltenham skjutsat sina två döttrar till skolan i fredags, möttes han av den fruktansvärda nyheten att hans son blivit påkörd, rapporterar The Telegraph.

Sonen hittades allvarligt skadad utanför familjens uppfart och fick föras till sjukhus i ambulans. Polisen påbörjade en utredning och beskrev omständigheterna kring olyckan som ”ett mysterium” samtidigt som Jamie startade en kampanj på nätet för att försöka hitta gärningsmannen som ”gjort detta mot min lilla man”.

När polisen senare visade pappan bilder från en övervakningskamera i området där olyckan skett, fick Jamie sig en rejäl chock. Videon visar nämligen hur Jamie backar på sin son när han ska köra barnen till skolan.

►LÄS MER: Bilist körde på två barn – smet från platsen

Jamie uppger att han varken såg eller hörde något från kollisionen. På Facebook skrev han om händelsen:

”Ja, det var jag. Jag varken såg eller kände något när jag körde på honom. Tänk dig hur jag känner mig nu när jag fått reda på att jag av misstag kört på min egen son. Den skulden kommer jag att bära med mig för alltid.”

Jamie menar att sonen befann sig i ett fönster i familjens hus och vinkade hejdå när han placerade döttrarna i bilen. Utan att märka att sonen gått ut från huset började han att backa ut med bilen.

– Självklart antog jag att det rörde sig om en smitare eftersom jag inte hade någon aning om att jag backade på min son i döda vinkeln, skriver han i inlägget enligt The Telegraph.

Sonen har lämnat sjukhuset och enligt Jamie återhämtar han sig sakta men säkert. Enligt polisen i Gloucestershire misstänks pappan i nuläget inte för brott.

►LÄS MER: 18-åring övningskörde – krockade med pansarvagn

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset