Om du upptäcker att någon antastar ditt barn har du rätt att ta till nästan hur mycket våld som helst i Florida. Det står klart efter att en 18-årig pedofil dömts till 25 års fängelse men pappan helt slipper straff.

När pappan kom in i rummet var Raymond Frolander i full färd med att antasta hans elvaårige son. 

– Jag gjorde vad jag hade rätt att göra, förutom att jag inte dödade honom, säger pappan om den misshandel som följde, skriver The Independent

Pappan ringde själv polisen och berättade vad som hänt och att Frolander kommer att behöva en ambulans. När polisen kom till bostaden i Daytona, Florida, hittade de 18-åringen i en blodpöl.

LÄS MER: Kenneth, 30, slog ner pedofil som ofredat hans döttrar – ångrar ingenting

Frolander hade nästan varit som en medlem i familjen och hade under en längre tid jobbat på att få familjens tillit för att kunna komma nära barnet. Han ska ha våldtagit sonen vid ett antal tillfällen ända sedan han var åtta år gammal. 

Raymond Frolander har nu dömts till 25 års fängelse och pappan har inte åtalats för något brott. På frågan om han hade några problem med pappans beteende säger polischefen Mike Chitwood att han inte har det ”varken som polis eller som förälder”.

Pappan berättar att anledningen till att han lät 18-åringen leva inte var barmhärtighet utan för att han tror att tiden i fängelse som sexförbrytare kommer att vara ett värre straff.

LÄS MER: Bad minister legalisera barnsex – greps i pedofilrazzia

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset