Fyrabarnspappan tyckte att det blev för dyrt med att leva i London. Hans knep för att dryga ut kassan – sälja droger. Arkivbild.
Fyrabarnspappan tyckte att det blev för dyrt med att leva i London. Hans knep för att dryga ut kassan – sälja droger. Arkivbild.

En fyrabarnspappa har flera gånger arresterats för stort innehav av droger med avsikt att sälja vidare. Han själv erkänner sina brott och förklarar att anledningen varit att tjäna extrapengar – eftersom att det är för dyrt att leva, rapporterar brittiska Metro.

Den 37 åriga fyrabarnspappan från London blev nyligen arresterad med 24 påsar cannabis på sig. Efter att polisen sedan gjort ett hembesök ska de även ha hittat stora summor pengar i hans lägenhet. Närmare 10 000 pund, nästan 120 000 kronor, fanns öppet i hemmet, skriver brittiska Metro.

Pappan, som har blivit gripen och avtjänat fängelsestraff för liknande brott förr, erkände direkt och gav polisen en anledning till varför han fortsatt med droghandel: Det är för dyrt att bo och leva i London.

►LÄS MER: Andreas, 36, odlade cannabis mot smärtan – frias

Vid rättegången sa mannens advokat att det var olyckligt att pappan hade blivit tagen för samma brott igen, men att mannen nu insett sina misstag.

Fyrabranspappan, som erkände sig skyldig och samarbetade med bade polis och åklagare, ska nu avtjäna sex år i fängelse.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott