Mannen och kvinnan ville fira sin tvåårsdag lite extra och beslutade sig för att ha sex utomhus. Men firandet blev inte som de hade tänkt sig. För helt plötsligt ringde polisen och berättade att de hade anmälts.

Alamy

Det gick hett till i gräset på parets tvåårsdag. 

Det var i april som paret i medelåldern beslutade sig för att fira sin tvåårsdag med några öl och lite köttslig njutning på en äng. Men det som skulle bli en härlig stund slutade med något helt annat, rapporterar GT.

För strax efteråt ringde polisen och ställde frågor och informerade det vid det laget chockade paret om att de att blivit anmälda.

LÄS MER: Så här farliga är sexställningarna för dig med snopp

Mannen och kvinnan erkände sin synder på en gång, enligt ett strafföreläggande om förargelseväckande beteende som nyhetssajten Jnkp live har tagit del av. 

– Jag hade ingen aning om vad det var för något när polisen ringde. Men herregud, sa jag, här har vi firat två år och tagit några öl och det var underbart väder och det kanske blev lite häftigt, men det var inte mer ön så, säger mannen till Jnkp live. 

Eftersom paret erkände gick saken aldrig till domstol. Men i och med att de har erkänt brott tvingas de nu betala 800 kronor i böter.

LÄS MER: Här är sexställningen som är bäst för kvinnors ryggar

Paret har inga planer på att överklaga boten. 

– Äh, vi tar det. Det var inte någon som hade ont av det. Det är en annan sak om det hade varit stora pengar, säger mannen.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset