. Barnet kom att tas hand om av USA:s socialtjänst.
. Barnet kom att tas hand om av USA:s socialtjänst.

Under onsdagen upptäckte polis i amerikanska Ohio en bil som körde kaotiskt. I bilen upptäckte de en man och en kvinna som ska ha överdoserat på heroin. I bilens baksäte satt parets fyraåriga son.

Det var under onsdagen en polispatrull i amerikanska East Liverpool upptäckte en bil som körde kaotiskt. Bilen stannade till hårt framför en skolbuss med barn i och körde sedan nästan av vägen innan den kom att stanna. Det rapporterar CBS News.

► LÄS MER: Barnfamilj död i överdos – hittades i sovrummet
 

Bilens förare led av spasmer och det gick knappt att förstå vad mannen sa. Till slut lyckades polisen förstå att mannen försökt köra den kvinnliga medpassageraren till sjukhus. Kvinnan var medvetslös. I baksätet av bilen syntes de två personernas fyraårige son.

Mannen kom sedermera att förlora meddelandet. Efter ambulans kommit till plats och administrerat naloxon, som fungerar som motgift mot opiater, togs paret till sjukhus.

Paret, som enligt polis ska ha överdoserat på heroin, kom sedermera att häktas misstänkta för att ha utsatt fyraåringen för fara. Barnet kom att tas hand om av USA:s socialtjänst.

East Liverpools polisdepartement delar nu bilden på paret på sociala medier, för att visa på den heroinepidemi som just nu drabbar USA. Sedan 2000 har heroinrelaterade dödsfall ökat femfaldigt, och ungefär en miljon amerikaner misstänks bruka heroin, enligt siffror från FN.

► LÄS MER: 18-årig man död – misstänks ha tagit överdos av spice

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott