Den trevliga eftermiddagen förvandlades snart till ett otäckt blodbad när en delfin på 150 kilo hoppade rakt in i båten.
Den trevliga eftermiddagen förvandlades snart till ett otäckt blodbad när en delfin på 150 kilo hoppade rakt in i båten.

Paret skulle fira sin bröllopsdag med familjen på en trevlig båttur. Men den trevliga eftermiddagen förvandlades till en mardröm.

Dirk och Chrissie Frickman från Orange County, Kalifornien, skulle fira att det varit gifta i 18 år med sina barn ombord på en båt. Under en liten stund var allt frid och fröjd när delfinerna simmade omkring båten. Men den trevliga eftermiddagen förvandlades snart till ett otäckt blodbad när en delfin på 150 kilo hoppade rakt in i båten, rapporterar The Orange County register.

Därefter blev allt tumultartat och Dirk Frickman minns att han fick panik och att det var blod överallt.

– Den knockade till min fru och gav min dotter en smäll, säger han.

LÄS MER: Video: Delfiner har kommit till Sverige

Delfinen hade landat på Chrissies ben och hon skrek av smärta när delfinen sprattlade runt i båten. Dirk kämpade desperat för att få bort djuret från henne, men delfinen var tung.

– Det fanns ingen chans att jag skulle kunna få ut den ur båten, säger han. Han lyckades ändå ringa kustbevakningen som kom till undsättning.

Väl framme i hamnen kunde familjen och kustbevakarna hjälpas åt att bära upp delfinen på bryggan. Efter att ha inspekterat delfinen, som var i förhållandevis god form, kunde de släppa ut den i vattnet igen. Chrissies ben däremot var brutet på två ställen och hon fick spendera flera timmar på akuten. Och Dirk var tvungen att stanna hemma från jobbet för att hand om sin fru.

– Det är helt bissart, ingen tror mig när jag berättar vad som hänt, säger han.

LÄS MER: Berättar om sexförhållande med delfin – ”hon förförde mig”

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Djur