Under utredningens gång har även misstankar om våldtäkt mot ett annat barn uppdagats.
Under utredningens gång har även misstankar om våldtäkt mot ett annat barn uppdagats.

Mannen och kvinnan misstänks ha utsatt ett barn för upprepade våldtäkter under flera års tid. Totalt ska det röra sig om över hundra våldtäkter per tilltalad. Paret åtalas nu för grov våldtäkt mot barn.

Mannen och kvinnan, som båda är i 30-årsåldern, häktades i november förra året misstänkta för grova våldtäkter mot barn.

Paret var anställda vid en skola i Västsverige där en utsatt flicka varit elev. De ska ha haft en ”fostrande roll” för flickan, enligt Aftonbladet.

– De åtalas för minst hundra fall per person. Utöver det har de gjort andra saker också mot målsägande ett, säger åklagare Robert Beckard till Bohusläningen.

LÄS MER: Rättens förklaring till friande dom: Det var ”inte som man tänker sig en våldtäkt”

De misstänkta brotten ska ha inträffat mellan 2010 och 2015, flickan ska ha varit runt nio år när de misstänkta övergreppen började. Flera av övergreppen ska ha filmats eller fotograferats.

– Båda åtalas också för grovt barnpornografibrott. De har innehaft över 2 000 bilder och filmer, säger åklagaren till Bohusläningen.

Både mannen och kvinnan, som tidigare var ett par, erkänner flera av sexövergreppen. Men endast de som finns på film, enligt åklagaren.

Mannen åtalas dessutom för våldtäkt mot ett annat barn. Inom ett par veckor väntas rättegången mot paret inledas.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset