Här är bilden Jourdan och Spencer på ett nöjesfält i Pennsylvania – innan de kände varandra. I dag är de gifta och har tre barn.
Här är bilden Jourdan och Spencer på ett nöjesfält i Pennsylvania – innan de kände varandra. I dag är de gifta och har tre barn.

Somliga tror på ödet, i det här fallet är det svårt att tvivla.

Facebook

Så här ser familjen Spencer ut i dag.

Ryan och Jourdan Spencer är lyckligt gifta och har tre barn tillsammans. Paret, som växte upp cirka 45 minuter från varandra, träffades inte förrän 2004 men deras vägar korsades långt innan de visste att den andra fanns.

Det var när de satt hemma och kollade på gamla familjevideor som de gjorde den otroliga upptäckten. Plötsligt poppade paret upp bredvid varandra i en 26 år gammal film.

Där syntes en spinkig 13-årig Ryan med stora glasögon och i bakgrunden skymtade Jourdan i baddräkt. 16 år senare skulle de träffas igen – men på en "blinddate". Paret kunde inte tro att det var sant.

– Vi satt och spolade tillbaka filmen om och om igen och kunde inte sluta, säger Jourdan till New Jersey.

Filmen blev en riktig snackis och paret berättade för alla de kände om det romantiska sammanträffandet. Filmen försvann dessvärre kort därefter, troligen under orkanen Sandy, och därmed också beviset på att de faktiskt träffats innan den första dejten.

Men som av en slump dök bilder från nöjesfältet upp på en familjefest för några veckor sedan, och paret kunde åter igen konstatera att världen ibland är bra liten.

– Jag tror att allt händer av en orsak och att människor kommer in i våra liv av en mening, och uppenbarligen var det meningen att våra vägar skulle korsas mer än en gång, säger Jourdan.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset