Moa Drugge: Patriarkatet till salu
Moa Drugge: Patriarkatet till salu

MOA DRUGGE 

*OBS. Detta är en annons*

Säljes: patriarkatet
Kategori: historiska föremål
Säljare: Samhället

Säljer nu patriarkatet då det börjar kännas lite omodernt. Välanvänt men i mycket fint skick bortsett från ett fåtal repor orsakade av diverse folkanstormningar. Kommer med intakt instruktionsbok samt en karta läckra klistermärken med lite naket på. Kan varmt rekommendera detta som present, alltid lika uppskattat! Perfekt till mannens födelsedag, eller varför inte till lillkillen? Kan skickas eller hämtas upp i Stockholmsområdet. För mer utförlig information, se produktbeskrivning från tillverkaren nedan.   

”Är du också trött på att frugan styr och ställer hemma? Less på att behöva försvara dig själv och grabbarna när ni skämtar om fruntimmer på krogen? Utled på att läsa feministiska kolumner och lyssna på malande debatter om sexism? Då är det här den perfekta produkten för dig!

Patriarkatet™ är en välbeprövad samhällsstruktur som gör att du som man får större auktoritet än kvinnan i alla tänkbara situationer, världen över. Vad sägs om tolkningsföreträde i kvinnofrågor så som abort, sexualbrott och kvinnlig prostitution? Eller varför inte daska-valfritt-femininum-på-rumpan-behörighet? Med Patriarkatet™ är ingenting för bra för att vara sant. 

Vårt unika koncept bygger helt och hållet på människans biologiska förutsättningar. Det är naturligt för det starkare könet att ta kontrollen, allt vi gör är att lyfta fram mannens positiva och säregna egenskaper för att garantera denne en självklar ledarroll.

Detta medför förmåner så som:

– Högre lön
– Chefspositioner
– Äran för alla kvinnors bedrifter genom tiderna
– Betald firmafest
– Världsherravälde

Men det är inte bara mannen som kan ta del av detta utsökta erbjudande. Kvinnor, se hit! Är du en kärleksfull hustru och mor som vill ge männen i huset en uppskattad gåva? Eller är du bara en god flickvän som vill visa din partner hur tillgiven och älskvärd du är? Detta är din möjlighet att visa dig trygg och avslappnad i din överordnades händer samt säkra din och dina barns framtid i ett tryggt och traditionsbundet samhälle. Som om detta inte vore nog innehåller Patriarkatet™ även följande kvinnopremier:

– Ensamrätt till kök och skafferi med tillhörande utrustning (obs, ej grillen)
– Konkreta tips och råd för att öka din attraktivitet
– Möjlighet att utöva och utveckla din kreativitet genom fantasifulla projekt i kategorier som sömnad, matlagning och städning
– Härliga kjolplagg
– Manslockande kosmetika

Detta och mycket mer kan bli ditt. Missa inte denna unika chans att ta del av världens kanske äldst bevarade samhällsstruktur. Välkommen in i utopin!”

Mejla för prisförslag. Endast seriösa bud.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset