Paulina "Paow" Danielsson.
Paulina "Paow" Danielsson.

Bloggaren och den tidigare ”Paradise hotel”-vinnaren Paulina ”Paow” Danielsson är singel igen. 23-åringen skriver i ett blogginlägg att hennes förhållande är över.

I ett öppenhjärtigt blogginlägg skriver Paow att hennes förhållande är över, men att hon fortfarande älskar exet Mattias. Något som Nyheter24 också skrivit om.

”Alla förhållanden går upp och ner. Det är inget man behöver hymla med. Men jag är glad att jag vågade älska så mycket på kort tid. För jag har aldrig älskat förut. Inte innan M. För det är ingen tvekan om saken. Jag älskar honom med hela min själ. Det känns som att vi hör ihop”, inleder hon blogginlägget.

LÄS MER: ”Vad kan du om Paradise hotel-deltagarna?”

Vidare skriver hon att de har förstört förhållandet tillsammans och om hur ledsen hon är över uppbrottet. Paow skriver också om hur hon försöker hitta sig själv.

”Knivarna i bröstet och ögon gör så ont efter alla tårar, så jag förstår människor som hatar känslor. Som är rädda för att bli sårade. Men jag vill våga älska. Att älska är det bästa som finns. Men också det värsta. Och det som jag kommer att säga nu är något jag är så rädd för, och det är att säga. Vi klarade det inte”, avslutar hon inlägget.

LÄS MER: ”Test: Är du smartare än en Paradise hotel-deltagare?”

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset