Publiken jublade hejdlöst när Lisa Kudrow klev in på scenen.
Publiken jublade hejdlöst när Lisa Kudrow klev in på scenen.

Taylor Swift bjöd in Lisa Kudrow (Pheobe) från "Vänner" till sin konsert i Los Angeles och bjöd publiken på en nostalgitripp att minnas med Pheobes legendariska låt "Smelly cat".

Den omåttligt populära artisten Taylor Swift är ute på turné, döpt efter hennes senaste album, 1989 (2014) – samma år som hon föddes. Och under stoppet i Los Angeles bjöds publiken på en alldeles unik duett, med en person från ett parallellt universum.

Under turnéns gång har flera välkända personer gästat, både artister och människor från andra skrån. Till exempel tennisspelaren Serena Williams, Tv-personligheten Ellen DeGeneres och artisten Lorde. På onsdagens konsert i Los Angeles bjöd hon in en gäst som också spelar gitarr, åtminstone i den legendariska Tv-serien ”Vänner”.

LÄS MER: Listan: Här är de bästa bitarna av Vänner​

Lisa Kudrow heter skådespelerskan som i serien är känd som den småknäppa, gitarrspelande, och hysteriskt roliga Pheobe. I serien spelade hon en egenskriven låt som döpts till ”Smelly cat”, och den framfördes som duett under konserten i Los Angeles.

”Så Taylor Swift är DEN bästa personen jag någonsin har träffat. Det där var roligt. Tack Taylor”, skriver Lisa Kudrow på Twitter.

Och det är nog fler än Lisa Kudrow som är nöjda med framträdandet och den oslagbara nostalgitrippen.

LÄS MER: Den här polisen har lyssnat för mycket på Taylor Swift

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset