Nu väntar världen bara på de första bilderna av Brad Pitt och Angelina Jolies nyfödda dotter.
Nu väntar världen bara på de första bilderna av Brad Pitt och Angelina Jolies nyfödda dotter.

I natt föddes kändisparet Angelina Jolie och Brad Pitts barn – en dotter. Det var parets presstaleskvinna Cindy Gaugenti som levererade nyheten i ett pressmeddelande på morgonen: "Natten 27 maj 2006 i Namibia, Afrika, så välkomnade Angelina Jolie och Brad Pitt sin dotter Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Ingen ytterligare information kommer att lämnas".

Enligt brittiska tidningar ska paret ha besökt sanddynorna i Sossusveli i Namibia när Angelina Jolie drabbades av svåra magsmärtor och fördes akut till ett närliggande sjukhus. Läkarna ville först förlosa barnet med kejsarsnitt, men efter konsultation med Jolies privatläkare beslöts att i stället påskynda förlossningen.

DÖPT AV NAMIBISK GUVERNÖR
Barnet har fått namnet Shiloh Nouvel av namibiske guvernören Samuel Nuuyoma,  som paret umgås med.  De sökte upp honom för några veckor sedan och frågade om han ville ge barnet ett namn.

Enligt en informell undersökning som gjorts av namibisk radio vill hälften av Namibias invåndare göra Shiloh Nouvel Jolie-Pitts födelsedag till en nationell helgdag.

Flickan är Brad Pitts första barn. Angelina Jolie har sedan tidigare adoptivbarnen Maddox, 4 år, och Zahara, snart ett, som Brad Pitt också har adopterat.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset