Idag är det premiär för andra säsongen av Metrojobbs podcast – Vi vill inspirera utifrån intressanta gästers karriärer, säger Metrojobbs produktchef Tobias Axelsson

Idag lanseras andra säsongen av Metrojobbs podcast - podcasten som inspirerar till nya utmaningar i karriären. I varje avsnitt intervjuas två framgångsrika personer som på olika sätt lyckats i arbetslivet.

- Första säsongen togs emot väldigt väl av våra lyssnare, därför vill vi fortsätta att inspirera och motivera dom att söka nya utmaningar i arbetslivet, säger Tobias Axelsson

Varför en podcast?

- Vi vill driva branschen framåt och göra nya spännande projekt. Podcasten ger oss möjligheten att kommunicera med vår målgrupp säger Tobias Axelsson.

Premiäravsnittet gästas av sportjournalisterna Marcus Leifby och Malin Wahlberg. I ett spännande samtal berättar dom om hur det är att jobba med det man tycker är roligast av allt, vikten av ett bra kontaktnät och framtiden för sportjournalistiken. Inför nästa avsnitt sammanförs professorn Micael Dahlén med Niklas Laninge, psykolog och entreprenör. 

Nya avsnitt släpps var tredje tisdag och finns att lyssna på via metrojobb.se/podcast. 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset