Pojken döptes efter taxiföretagets namn.
Pojken döptes efter taxiföretagets namn.

En pojke i New Delhi i Indien förlöstes förra veckan i en Ubertaxi. Efter att hans mor inte kunde få tag i en ambulans fick hon förlita sig på en taxi från företaget. Nu döps pojken till Uber.

En nyfödd indisk pojke fick det passande namnet Uber efter att hans mor förlöste honom i just en Ubertaxi, skriver Dailymail.

Det var i torsdags förra veckan som pojkens mor fick förlita sig på en taxi från Uber i New Delhi i Indien efter att flera nödsamtal efter en ambulans hade blivit obesvarade.

Taxichauffören själv berättar att kvinnan ringde honom under sina värkar och bad honom att köra henne till sjukhuset. Med sig hade hon två väninnor.

►LÄS MER: Judy, 47, hade ont i magen – en timme senare födde hon en dotter

Till slut blev kvinnans värkar för mycket och chauffören fick stanna till bilen längs med vägen och hjälpa hennes två väninnor med att förlösa den lille pojken.

Pojken förlöstes felfrit och med sig i bilen hade chauffören handdukar och dricksvatten på flaska som användes för att tvätta av pojken. Därefter kördes sällskapet till sjukhuset. Som tack för hans insats fick chauffören namnge pojken av modern och valde därför taxiföretagets namn.

►LÄS MER: Angelica, 30, födde sin son i badkar: Fantastiskt att föda i vatten

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset