Rättegången mot flickvännen och hennes älskare pågår.
Rättegången mot flickvännen och hennes älskare pågår.

Den 22-åriga pojkvännen hotade med att skicka intima bilder på dem till kvinnans familj. Då ska kvinnan ha kontaktat sin älskare – som högg ihjäl pojkvännen, rapporterar The Telegraph.

Det engelska paret hade ett stormigt förhållande. Den 22-åriga kvinnan, som studerar juridik i London, ville göra slut men var rädd för att pojkvännen skulle lägga ut sexbilder och skicka dem till hennes familj, rapporterar The Telegraph.

Därför kontaktade hon sin före detta pojkvän, och älskare, för att planera hur de skulle ”eliminera” pojkvännen, enligt åklagaren.

I mars gjorde de slag i saken. Älskaren stämde träff med pojkvännen och högg honom 20 gånger med en kniv. Det kostade honom livet, rapporterar The Telegraph.

Efter dådet ska flickvännen ha rensat bort all kontakt mellan henne och älskaren. Men polisen lyckades återskapa meddelanden och annat som används mot dem i rätten.

– Bevisen som finns i meddelandena visar att hon var upprörd på pojkvännen för att han hotade med att avslöja deras förhållande och skicka intima bilder på dem till hennes familj, säger åklagaren Sandip Patel till The Telegraph.

Rättegången är ännu inte avslutad.

►LÄS MER: Hämndporr gav 18 års fängelsedom

►LÄS MER: Sju år för kungen av hämndporr

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset