Trebarnsmamman Sanna gör allt för sina barn – men har ingen kontroll över sin ekonomi. – Jag behövde nya tuttar, säger Sanna om att hon lånat pengar för en bröstoperation.

Trebarnsmamman Sanna har 500 kronor kvar i början av månaden – och över en miljon i skulder. 

I TV 3:s Lyxfällan försöker hon förklara hur hon tänkte när hon sa upp sin hemförsäkring – samtidigt som hon lägger närmare 600 kronor i månaden på Coca-cola och lika mycket på chips och godis.

 – Jag blir stressad om jag kommer hem och det inte finns cola i kylen.
 
Trots att hon har fyra jobb, bland annat som poledanceinstruktör, och drar in 30 000 kronor i månaden går hon back på grund av alla olika lån med skyhöga räntor.

LÄS MER: Tog sms-lån för att köpa godis till frukost
 
Utöver egna blancolån har hennes bror fått ta ut ett lån åt Sanna. När Patrick Grimlund får höra varför håller han på att tappa andan.
 
– Det var för att jag behövde nya tuttar. Jag ville ha tuttar helt enkelt, säger hon i tv-programmet.
 
Om det är något hon aldrig drar ner på så är det de tre barnen. Men bara för att de har mat och kläder betyder det inte att de inte drabbas, menar Patrick Grimlund.

LÄS MER: FLYDDE LANDET MED KREDITSKULDER – KOM TILLBAKA TILL LYXFÄLLAN
 
– Oavsett vad hon säger går hennes situation ut över barnen på ett eller annat sätt. Hon säger att hon ger dem vad de behöver men de behöver också en trygg och glad mamma.
 
I ett brev skriver barnen att de inte vill mista sin mamma i förtid för att hon jobbar för mycket. Då brister det för Sanna.
 
I programmet får Sanna hjälp av Patrick Grimlund och Magnus Hedberg att lösa dyra krediter, dra ner på onödiga utgifter och sälja prylar på loppis. 
 
Se hur det går för Sanna i Lyxfällan klockan 20 på TV 3 i kväll torsdag.
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset