Bilen på bilden har ingenting med händelsen att göra.
Bilen på bilden har ingenting med händelsen att göra.

En 26-årig kvinna i amerikanska Nashville misstänkts för försök till mord efter att hon skjutit en hemlös man som bad henne att flytta på sin bil. Mannen överlevde den misstänkta attacken och vårdas fortfarande på sjukhus. Enligt kvinnans pappa är hon oskyldig.

Under måndagen väckte åklagare åtal mot en 26-årig kvinna i amerikanska Nashville som är misstänkt för försök till mord. Det rapporterar The Tennessean.

LÄS MER: Kvinna försökte mörda sina barn – får nu jobb på skola

Kvinnan misstänks för att ha skjutit en 54-årig hemlös man den 26 augusti. Mannen överlevde den misstänkta attacken men befinner sig fortfarande på sjukhus i stabilt.

Enligt polis ska mannen försökt lägga sig för att sova på trottoaren vid tretiden på morgonen när han blev störd av avgasen och musiken från den 26-åriga kvinnans Porsche. Han ska ha bett kvinnan att flytta på sin bil, någonting som ledde till ett bråk. Kvinnan gav sig sedan ut ur bilen med ett vapen, sköt mannen två gånger och begav sig sedan från platsen.

Enligt den 26-åriga kvinnans pappa är historien annorlunda. Enligt honom ska hans dotter och hennes vän attackerats med sexistiska glåpord och hotats till sitt liv av 54-åringen. Enligt honom ska 54-åringen börjat gå mot kvinnan när hon avlossade två varningsskott. Till Tennessean säger pappan att han inte sett något som tyder på att 54-åringen blivit skottskadad.

– Hon har en son. Hon har aldrig gjort något sådant här i sitt liv, säger han till tidningen.

Kvinnan lämnade in sig själv till polisen två dagar efter händelsen och kom sedan att släppas på fri fot efter att hon betalt motsvarande 200 000 kronor i borgen.

Rättegången inleds den 6 oktober.

LÄS MER: Misstänks ha försökt mörda med giftsvamp

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om mord