Polisen tycker att det är tråkigt att gemensamma skattemedel ska gå till att finansiera de sönderslagna bilarna. Bilden är en arkivbild.
Polisen tycker att det är tråkigt att gemensamma skattemedel ska gå till att finansiera de sönderslagna bilarna. Bilden är en arkivbild.

Polisbilar vandaliserades utanför stationen. ”Men misströsta inte, vi kommer göra vårt bästa för att se till att notan hamnar där den hör hemma!” skriver polisen i ett facebookinlägg riktat till gärningsmännen.

När poliserna kom ut från stationen vid Globen i Stockholm var bilarnas fönsterrutor och backspeglar sönderslagna. Skadegörelsen ska ha skett någon gång mellan klockan 22 och 23 på kvällen den 17 mars.

Enligt uppgifter från polisen är det två polisbilar som stått parkerade utanför stationen som slagits sönder.

► LÄS MER: Christopher, 29, skulle rädda man i nöd – då pissade någon på honom

”Vi tar gärningen på allvar och tolkar det som att vi gör ett gott jobb och lovar att fortsätta i samma goda anda” skriver stationens tillförordnade gruppchef i ett inlägg riktat till gärningsmännen på stationens facebooksida.

► LÄS MER: Polis maktlös inför gatubarnen på ”Plattan”

I inlägget meddelar polisen också att det är tråkigt att gemensamma skattemedel ska behöva användas till onödiga reparationer. Den tillförordnade gruppchefen avslutar med polisens optimism om att få tag på de skyldiga. 

”Men misströsta inte, vi kommer göra vårt bästa för att se till att notan hamnar där den hör hemma!”.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott