Den 24-årige mannen berättade på meddelandetjänsten Snapchat om att han gömde sig från polisen i sitt köksskåp.
Den 24-årige mannen berättade på meddelandetjänsten Snapchat om att han gömde sig från polisen i sitt köksskåp.

En 24-årig man i USA använde appen Snapchat för att berätta om sin flykt från polisen. Hittades gömd i ett köksskåp efter att någon tipsat polisen.

Den 24-årige mannen från delstaten Maine i USA var efterlyst för stöld och befann sig på flykt från polisen. Han kunde dock inte motstå frestelsen att använde sociala medier för att uppdatera sina vänner om sina försök att hålla sig undan lagen. Ett beslut han skulle få ångra.

På söndagen meddelade han via appen Snapchat att han var tillbaka i sin hemstad Fairfield, vilket snabbt meddelades vidare till polisen, skriver centralmaine.com. När poliserna sedan besökte mannens hem men inte hittade honom beslutade han sig för att skicka ut ett nytt meddelande via Snapchat. Denna gång berättade han att han gömde sig i ett skåp i köket. Även detta meddelande förmedlades vidare till polisen som efter en snabb genomsökning av köksskåpen hittade mannen och kunde gripa honom.

Poliserna tog sedan själva användning av sociala medier och berättade på sin facebooksida om händelsen. Man passade också på att ge ett litet råd till läsarna baserat på 24-åringens övermod.

– Fortsätt alltid vara ödmjuka, mina vänner, skrev polisen bland annat.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset