I flera år har en man på cykel attackerat kvinnor med avföring i södra Stockholm. Nu startar polisen jakten. ”Det var bajs överallt”, säger ett vittne till Mitt i.

Förra veckan skrev Metro om en kvinna som mulats med en påse bajs nära Kärrtorps Ip i Stockholm. Pappan till offret beskrev att mannen hållit i en påse med nedrullade kanter som bildade ”en bajspaj”. 

Nu rapporterar SVT att en bajsman i flera år härjat i området i södra Stockholm. En kvinna som driver ett bageri i Bagarmossen berättar att hon fått bajs kastat på sitt sovrumsfönster, i brevlådan och på butikens skyltfönster. 

Bagaren berättar att flera av hennes kunder också blivit utsatta på olika sätt. En kvinna berättade att hon fått bajs kastat på sig, men polisen ska då ha lagt ner förundersökningen. 

Efter att nya uppgifter om att söndagens attack inte var en enskild händelse har nu polisen öppnat upp förundersökningen.

– Man får hoppas att om någon vet något så hör de av sig till oss på Polisen, säger Kristina Forsgren vid närpolisen i Bagarmossen till SVT.

 LÄS MER: Kvinna trakasserade pizzeria – beställde pizzor med bajs

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset