Det påhittiga Halloweenpyntet.
Det påhittiga Halloweenpyntet.

Flera personer har larmat lokal amerikansk polis om vad som ser ut att vara en man som halshuggits av en garageport. Nu uppmanar polisen invånarna till att istället hylla personerna bakom vad som egentligen är ett påhittigt halloweenpynt.

Det var i onsdags som polisen i Greene County i Tennessee började få samtal om en person som ser ut att ha blivit halshuggen av en garageport. De skickade en patrull till adressen som väl på plats kvickt upptäckte att den blodiga kroppen egentligen var en docka fylld av halm.

På Facebook skriver den lokala polisen att de fick flera samtal om en suspekt person liggandes på garageuppfarten med blodiga handavtryck på garageporten.

”För er som kör på Chuckey Pike i Greene County: Det är en Halloweendekoration! Ring inte nödnumret och larma om en död kropp utan hylla istället husägaren för det snygga pyntet”, skriver polisen på sin Facebooksida.

LÄS MER: 228 saker att klä ut sig till på Halloween

Inlägget har delats tusentals gånger och väckt massor av reaktioner.

”Förstår ni hur många inbrott det här kan förhindra?”, skriver en person.

En annan är mindre positiv till dekorationen och skriver: ”Vilken typ av bild målar det här för småbarn?”

Halloween infaller varje år den 31 oktober och flera personer påpekar också att det kanske är lite väl tidigt att börja pynta nu.

LÄS MER: Så gör du eget pyssel till Halloween – steg för steg

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset