Förlovningsringarna hittades på en parkeringsplats vid Fjölebro idrottsplats utanför Kalmar.
Förlovningsringarna hittades på en parkeringsplats vid Fjölebro idrottsplats utanför Kalmar.

Två förlovningsringar hittades – mitt på parkeringsplatsen strax utanför Kalmar efter en fotbollsmatch. Nu söker polisen deras ägare – en Sara och Andreas.

Vilka är Sara och Andreas och varför låg deras ringar på en parkeringsplats?

”Dessa förlovningsringar har tidigare lagts ut via våra sociala medier men då tyvärr utan resultat”, skriver polisen på sin Facebooksida och väljer nu att inte bara ta med bilden på ringarna utan också namnen som står ingraverade.

”Sara-Andreas finns på ringarna”

Ringarna hittades vid en parkeringsplats intill Fjölebro idrottsplats strax utanför Kalmar mellan lördagen den 13 och söndagen den 14 oktober. Under helgen spelades fotboll där.

”Ytterligare information kring ringarna är att namnen Sara-Andreas finns på ringarna”, skriver polisen.

Polisen håller dock förlovningsdatumet hemligt för att kunna identifiera de rättmätiga ägarna om någon träder fram.

Uppmanas kontakta polisen

Enligt polisen är ringarna inte nya. Hade det varit vigselringar hade det varit lättare att spåra upp ägarna eftersom en vigsel registreras.

Den som känner igen ringarna eller har information kring vem som äger dessa uppmanas kontakta Ann-Katrin Elofsson hos polisen på telefon 114 14. Hittegods ligger hos polisen i tre månader. Sedan kan upphittaren göra anspråk på ringarna.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om kalmar polisen