Fackförbundet Kommunal har vid flera tillfällen hyrt ut sin lyxkrog Metropol Palais till nakenkabaré och champagnefester med porrstjärnan Puma Swede.
Fackförbundet Kommunal har vid flera tillfällen hyrt ut sin lyxkrog Metropol Palais till nakenkabaré och champagnefester med porrstjärnan Puma Swede.

I en exklusiv intervju med Hänt berättar porrstjärnan Puma Swede om sexfesterna som ägt rum i Fackförbundet Kommunals lokaler.

Aftonbladet har tidigare i veckan avslöjat flera skandaler kring Kommunal. Bland annat att Fackförbundet vid flera tillfällen hyrt ut sin lyxkrog Metropol Palais till nakenkabaré och champagnefester. Utåt sett har Kommunal tagit starkt avstånd från reklam som förknippar dem med porr – men via sin lykrog Lyran har de fått in pengar via naken- och sexshowerna.

►LÄS MER: Sexshow på Kommunals krog

Hänt har fått en exklusiv intervju med porrstjärnan Puma Swede – som medverkat i festerna. Enligt henne har Metropol Palais bland annat hyrts ut till eventet ”Bubble & Brunch”.

– Det är en kul tillställning där människor släpper loss, berättar Puma exklusivt för Hänt.

Att sexfesterna ägt rum i Kommunals lokaler, är inget hon känt till eller ser som särskilt bekymmersamt. 

– Vad jag inte förstår är varför de är så fruktansvärt upprörda över att just jag gästat deras lokaler?

►LÄS MER: Nya krismöten för Kommunal

I stället tycker hon att Kommunal borde vara mer positiva till att hon dragit in pengar till facket. 

– Vet inte exakt vad de drar in per kväll, men det är nog en ganska häftig summa då folk betalar för bord, sprit och att folk praktiskt taget badar i Champagne. På plats har det även sålts dildopaket för 1500 kronor, avslöjar hon.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Politik