Chris O'Neill hyllar prinsessan Madeleines sätt att ta hand om barn.
Chris O'Neill hyllar prinsessan Madeleines sätt att ta hand om barn.

Barnen Leonore och Nicolas är det viktigaste för prinsessan Madeleine. I Skavlan hyllades hon av sångerskan Adele när hon berättade att hon vill vara en närvarande mamma.

Prinsessan Madeleine berättade i senaste programmet av Skavlan att hon hade önskat att kungen och drottningen varit mer närvarande under hennes uppväxt.

– Mina föräldrar var väldigt kärleksfulla och jag vet ingen om är generösare än dem. Men de var borta mycket när vi var små, för de hade plikter som kung och drottning, säger Madeleine i Skavlan.

Prinsessan Madeleine vill inte att hennes barn ska uppleva samma saknad och berättar i programmet att hon vill ge all sin tid till sina barn Leonore och Nicolas. Prinsessan ser mycket av sig själv i Leonore.

– Jag var också ganska utåtriktad och envis som barn, berättade hon i programmet.

► LÄS MER: Prinsessan Madeleines har tvingats avliva sin hund Zorro

Hennes make Chris O’Neill var också inbjuden programmet. Han öste lovord över sin fru, prinsessan Victoria och prins Carl Philips sätt att vara tillsammans att vara med barn.

– Victoria och Madeleine är födda mödrar. Det är underbart att se dem tillsammans med barnen, säger Chris O’Neill i programmet.

Enligt honom verkar det så naturligt för prinsessorna att ta hand om barn.

– För Carl Philip också, han ligger på golvet och leker med Estelle och Leonore, fortsätter Chris O´Neill.

► LÄS MER: Prinsparet får barn i vår

Prinsessan och Chris O’Neill bor i dag i London och enligt prinsessan är det en utmärkt plats för paret att bo på då det öppnar upp för henne att marknadsföra Sverige utomlands. Att det bor många svenskar i Storbritannien öppnar även det upp möjligheter för prinsessan berättar hon i programmet.

När Skavlan frågar om hon kan tänka sig att göra mer, svarar prinsessan absolut men får uppbackning av Adele som också gästade programmet.

– Hon har varit mamma på heltid. Det slår att vara prinsessa tycker jag, säger sångerskan i programmet.

– Hon är fantastisk som väljer att vara det, fortsätter Adele.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset